Voorbeeld Condoleancebrief

15 November 2006 2 reacties door

Amsterdam, 10 november 2006,

Zeer geachte mevrouw <>,

Met bedroefdheid heb ik kennis genomen van het overlijden van uw man, een door mij zeer gewaardeerde collega waar ik jarenlang intensief mee heb samengewerkt bij <>.

<> was tot het eind van zijn leven intens betrokken bij onze projecten, het milieu en bij de wereld. Dat deed hij op eigen charmante en innemende wijze, waarop ik hem in een tijdsbestek van bijna veertig jaar heb leren kennen en waarderen. Ik zal zijn fanatieke aanwezigheid, grappen en zinvolle bijdragen aan de projecten bij <> erg missen.

Mijn medeleven gaat uit naar u, uw beide dochters, en andere familieleden en nabestaanden en ik wil u allen dan ook veel sterkte toewensen in de moeilijke tijd die dit verlies met zich meebrengt.

Met oprechte medeleven,

Danny Mekić

 

 

Overig

Over Danny

Danny Mekic' is ondernemer, jurist en internetexpert. Vanuit zijn consultancybedrijf NewTeam is hij in te zetten als consultant, gastdocent, spreker/inspirator, dagvoorzitter en verzorgt regelmatig workshops en trainingen. Danny is werkzaam als management consultant op het gebied van technologie, media, communicatie, ondernemerschap en innovatie. Neem contact op.

2 reacties op “Voorbeeld Condoleancebrief”

 1. K. Ekkelenkamp says:

  L.s.,

  In de laatste alinea staat medeleven. Dan is als afsluiting ‘Met oprechte medeleven’ een beetje dubbel. Het is trouwens niet met oprechte medeleven maar met oprecht (zonder e erachter) medeleven.

  Verder is de brief mooi persoonlijk.

  Met vriendelijke groet,

  Ina Ekkelenkamp

 2. Martijn says:

  L.S.,

  Ik heb ervan gemaakt: ‘Met oprechte deelneming’. Verder heb ik dit voorbeeld graag als leidraad gebruikt bij een zeer recent overlijden. Met dank!

  Vriendelijke groet,

  Martijn.

Laat een reactie achter: