Ik krijg héél vaak het verzoek of ik een kop koffie wil drinken of een keer een paar uur beschikbaar ben om een fantastische organisatie eenmalig van advies te voorzien. Hoe graag ik dat ook wil, mijn volle agenda laat dat helaas meestal niet toe omdat en al die losse afspraken zijn bovendien geen effectieve manier van werken.

In plaats daarvan houd ik speciaal voor klanten die eenmalig of onregelmatig een vraag voor willen leggen één dag per maand een inloopspreekuur bij mij op kantoor in Amsterdam: lekkere koffie, goede gesprekken en to-the-point adviezen voor jou, jouw team of jouw organisatie. Tijdens zo’n sessie kun je me alles vragen wat je wilt en ik vind het te gek om je een stuk op weg te kunnen helpen en samen met je te brainstormen.

Hoe werkt het?

Afhankelijk van het onderwerp waar je over wilt spreken, neemt één van mijn consultants of analisten van tevoren contact met je op om een vragenlijst in te vullen of je vraag/verzoek uit te diepen. Aan de hand van jouw vraag of probleem bereid ik mij voor. Tijdens onze sessie neem je je eigen laptop mee, ik zorg voor pen, papier en ander creatief tekenmateriaal zodat we direct aan de slag kunnen gaan!

 • Je hebt doelgericht antwoord op jouw vragen
 • Anderhalf uur lang praten & advies krijgen
 • Gesprek is bij mij op kantoor, of (op jouw verzoek) via Skype

Kosten: 950 euro per gesprek van 1,5 uur. ex btw

Meld je direct aan!

Het inloopspreekuur organiseer ik één keer per maand en er zijn maar 4 plekken beschikbaar. Wil je meer informatie ontvangen of direct een afspraak inplannen? Vul dan het onderstaande formulier in en één van mijn medewerkers neemt contact met je op.

  Je naam (verplicht)

  Je e-mailadres (verplicht)

  Waar werk je?

  Je telefoonnummer

  Welk vraagstuk wil je voorleggen aan Danny en zijn team?

  Als je alvast een toelichting met ons wilt delen, dan kan dat in het onderstaande veld: