Gezocht: Junior Analist

Danny Mekić is op zoek naar een junior analist. Als analist houd je je onder meer bezig met het voorbereiden van lezingen, het doen van onderzoek voor consultancy trajecten en het begeleiden van workshops. Affiniteit met technologie, ondernemerschap en innovatie is een pré.

Wie zijn wij?
Samen met onze experts bieden wij een verfrissende blik op onderwerpen als Technologie, Innovatie, E-commerce, Big Data, Cybercrime, Agile en Smart City, en helpen we organisaties zich voor te bereiden op de ‘uitdagingen van morgen’. We doen dit met lezingen, consultancy trajecten, workshops, trainingen, management brainstormsessies en publicaties op het snijvlak van technologie en de samenleving.

Bij ons krijg je de kans met de grootste organisaties van Nederland te werken, zoals KPN, Funda, A.S. Watson, UMC Utrecht, KLM, Randstad, Goudse Verzekeringen, de Rabobank, de Politie, het CJIB en de Provincie Gelderland. Terwijl je werkt onder leiding van dé expert op het gebied van technologie en innovatie, doe je ervaring op met allerlei sectoren, van het bankwezen tot de zorg.

Wie zoeken we?
Ben je oplossingsgericht, kun je goed schrijven (in het Nederlands én het Engels) en ben je stiekem ook een beetje eigenwijs? Wellicht dat je bij ons past! Wij zijn een groep jonge gemotiveerde mensen met hart voor technologie en innovatie.

Onze ideale kandidaat kan snel nieuwe informatie tot zich nemen en omzetten in een presentatie of een conceptueel model, vindt het leuk nieuwe ideeën om te zetten in actie en werkt zelfstandig.

Wat ga je doen?
Je gaat in gesprek met onze klanten om de wensen voor een lezing of workshop te inventariseren, waarna je onderzoek doet naar technologische ontwikkelingen en innovaties die relevant zijn voor de klant en sector waarin die zich begeeft. De bevindingen verwerk je in een presentatie, waar je inhoudelijk en qua vormgeving verantwoordelijk voor bent. Je begeleidt een aanvraag vanaf het voorgesprek tot aan de dag van de lezing of workshop zelf. Eens in de zoveel tijd zal je ook worden gevraagd bij de begeleiding van de workshop te helpen.

Verder ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden van de follow-up na de lezing of workshop, ga je soms ook mee met de spreker en schrijf je verslagen van deze bijeenkomsten. Zo nu en dan zal je worden gevraagd te helpen met het schrijven van artikelen en de verspreiding hiervan.

Ook ben je inzetbaar voor onderzoek in consultancy trajecten. Daaronder valt o.a. het analyseren van beschikbare documenten en data, het afnemen van interviews en het organiseren van focusgroepen. De resultaten verwerk je in een rapportage voor de klant. We waarderen eigen input in deze onderzoeken: als jij denkt dat we een belangrijk deel van het onderzoek beter niet kunnen doen, dan verwachten we van je dat je dat hard maakt, zodat we dat ook kunnen voorstellen aan de klant.

Werken bij Danny Mekić betekent veel ruimte aan creativiteit: eigen inzet en ideeën bepalen mede hoe jouw dagen eruit komen te zien. Je rapporteert direct aan de Operationeel Manager en werkt ook samen Danny zelf.

Over de functie
De functie is in beginsel voor 2 a 3 dagen per week, en kan met de tijd uitgroeien tot een full-time functie. Deze positie is vrij vanaf september, de startdatum wordt in overleg bepaald. Je zal worden ingewerkt door een van onze andere analisten. Bij de selectie zullen de kandidaten worden gevraagd een assessment te doen.

Over onze organisatie
Technologie- en innovatie-expert Danny Mekić weet uit eigen ervaring hoe belangrijk het is voor organisaties om actief aan de slag te gaan met innovatie. Door de jaren heen heeft Danny daarom meerdere bedrijven/merken opgezet om vanuit verschillende invalshoeken organisaties te helpen innoveren:

  • NewTeam (technologie en innovatie adviesbureau),
  • HackathonFactory (hackathon service),
  • InnovationRecruitment (innovatieve werving en selectie) en
  • StrategyCooker (management brainstormsessies).

Wat kun je van ons verwachten?
Een dynamisch team vol energie en een unieke kans jezelf te ontwikkelen naast de beste technologie en innovatie experts. Wij bieden legio mogelijkheden, het is aan jou om die te benutten.

Interesse? Stuur je sollicitatie met een link naar je LinkedIn profiel naar [email protected].