Bijna dagelijks krijg ik een of meerdere malen het verzoek of ik een keer ‘koffie wil drinken’. Het van oorsprong Oost-Afrikaanse ritueel voel ik iedere dag weer met veel plezier uit.

In de praktijk komt het er op neer dat iemand een commerciële strategie, website, app of een commercieel idee, ondernemingsplan of vraagstuk aan mij voor wil leggen, en vervolgens mijn analyse/oplossing/mening/idee wil horen. Dat is mijn werk waar ik in 1999 mee begonnen ben bij Het Net, voorheen een van de grootste internetproviders, en vandaag de dag mag doen voor meer dan 40 van de 100 grootste bedrijven in Nederland.

Maar mijn strategie/website/app/idee/ondernemingsplan/vraagstuk is écht gaaf!!1!

Hoe leuk ik het ook vind, dit soort koffie-afspraken kosten mij op maandbasis veel tijd en zijn mijn bron van inkomsten. Als je wilt dat ik ook een keer met jou koffie ga drinken, vul dan onderstaand formulier in en geef aan welk budget je beschikbaar hebt zodat een van mijn collega’s contact op kan nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Als je twijfelt of het waardevol gaat zijn, lees dan gerust eerst de artikelen op mijn website: ze geven je een indruk van waar ik mee bezig ben. Ook mijn Twitter-account, Facebook-page, YouTube-kanaal, LinkedIn-profiel en Engelstalige website geven je een impressie.

Als je meer informatie wenst of denkt dat het om een ander soort verzoek gaat, neem dan alsjeblieft contact op met mijn kantoor via [email protected].

Bedankt voor je begrip en graag tot ziens!

Je naam (verplicht)

Je e-mailadres (verplicht)

Je telefoonnummer

Onderwerp

Je bericht