Danny gelooft dat werving en selectie beter kan. Innovatiever. Beter dan een onpersoonlijk advies waarbij de kandidaat wordt beoordeeld door een rekenmodel. Innovatiever dan een beoordeling waarbij meer aandacht is voor het verleden van de kandidaat dan voor zijn of haar creatieve vermogen om de toekomst te vormen. Daarom heeft hij InnovationRecruitment opgericht: een besloten wervings- en selectiebureau dat zelf dagelijks met technologie en innovatie bezig is. InnovationRecruitment werkt alleen voor bestaande klanten van Danny, het is dus niet mogelijk om klant te worden.

Bij InnovationRecruitment werven en bemiddelen onze consultants, van Danny’s technologie en innovatie adviesbureau NewTeam, de kandidaten. Diezelfde consultants hebben al voor 40 van de 100 grootste Nederlandse organisaties mogen innoveren. Daarom weten we wat het is om innovatie voorop te zetten in het wervings- en selectieproces.

Onze opdrachtgevers profiteren van ons brede netwerk van growth hackers, innovatiemanagers, UX en UI designers, productontwikkelaars, marketeers, data analisten en ga zo maar door.

Lees meer informatie op de website van InnovationRecruitment, of neem direct contact op via [email protected] en 020 2050550.

Innovatief werven