Hackathons organiseren

Na talloze verzoeken of Danny’s technologie en innovatie adviesbureau NewTeam ook hackathons op aanvraag organiseerde, vond Danny het tijd om het begrip hackathon-as-a-service werkelijkheid te maken.

HackathonFactory ontwikkelt hackathons op maat, en geeft advies aan organisaties die hackathons organiseren. HackathonFactory is gespecialiseerd in het organiseren van een hackathon voor elke organisatie; bedrijf, non-profit of overheid. In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, wordt er in de meeste gevallen niet echt ‘gehackt’ op een hackathon en is het evenement geschikt voor elk type organisatie. We gaan met je in gesprek om een relevante invalshoek te vinden die past bij de ambities van jouw organisatie en/of afdeling.

Een hackathon is een innovatiesprint waarin complexe vraagstukken onder de loep worden genomen en worden gekoppeld aan vernieuwende technologieën. Dit doen wij samen met de organisatie en externe creatievelingen uit de startup, tech en creatieve sector – zoals growth hackers, designers, marketeers en programmeurs. Door de mix van expertises en de creatieve setting, verrassen de resultaten van een hackathon telkens weer.

Lees meer informatie op de website van HackathonFactory, of neem direct contact op via office@hackathonfactory.nl of 020 2050550.

Hackathon Organiseren