Big Data Innovatie Workshop & Training

In de Big Data-workshop leren deelnemers om met Big Data aan de slag te gaan. Het door Danny Mekić ontwikkelde Big Data model helpt organisaties om hun mogelijkheden van Big Data te ontdekken en om er concreet mee aan de slag te gaan.

Big Data stelt organisaties in staat om kosten te besparen en de omzet en klanttevredenheid te verhogen door de core business beter en efficiënter uit te voeren. Deelnemers leren a.d.h.v. het Big Data-model om met Big Data aan de slag te gaan. Er wordt gekeken naar waar de grootste winst kan worden behaald door gebruik van Big Data en welke data en algoritmen je nodig hebt, maar ook worden de mogelijkheden verkend van de reeds aanwezige data in de organisatie. Niet alleen leer je meer over Big Data en relevante privacy- en veiligheidsaspecten, je gaat er concreet mee aan de slag.

Inmiddels hebben medewerkers van tientallen organisaties deze workshop en is deze workshop alle keren beoordeeld met een cijfer hoger dan 9.

Kernvragen

 1. Wat zijn de kansen van Big Data binnen jouw organisatie of de klant waar je werkzaam voor bent?
 2. Welke data zijn reeds beschikbaar, en hoe kan je aan de ontbrekende, noodzakelijke data komen?
 3. Hoe ga je vervolgens concreet aan de slag met het ontwikkelen van een algoritme/Big Data model en het toepassen daarvan binnen de organisatie?

Neem hieronder contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

  Je naam (verplicht)

  Je e-mailadres (verplicht)

  Je telefoonnummer

  Onderwerp

  Je bericht