Automotive & Innovatie

Terwijl steeds meer auto’s en andere voertuigen uitgerust worden met zelfrijdende technologie, zitten consumenten juist steeds meer zelf achter het stuur als het om de aanschaf van een auto gaat. Met een online offerte in de hand shopt hij bij dealers de beste prijs bij elkaar, met lagere marges tot gevolg maar ook minder kans om het aankoopproces van de consument te beïnvloeden door middel van bijvoorbeeld upselling.

De automotive-wereld wordt steeds transparanter. Dat geldt ook voor de zoektocht naar de beste garage voor je onderhoud, de beste deal voor winterbanden of het laten repareren van een sterretje maar ook de goedkoopste leasemaatschappij is snel gevonden. Hoe zorg je als automotive-bedrijf in die transparante wereld dat je positief opvalt en voor loyaliteit van je klanten?

Danny Mekić werkt al vele jaren voor de automotive-industrie. Zo werkte hij eerder aan de langetermijnstrategie van PON en hielp hij Louwman & Parqui. Tot zijn klantenbestand behoren ook diverse leasemaatschappijen.

Automotive Consultancy
Advies van dé expert op het gebied van innovatie binnen de automotive sector? Plan direct een afspraak tijdens het inloopspreekuur in.
Lezingen over innovatie binnen de automotive sector
Danny uitnodigen als spreker over innovatie binnen de automotive sector? Neem vrijblijvend contact met ons op!
Workshops over innovatie binnen de automotive sector
Aan de slag gaan met innovatie binnen de automotive sector? Neem vrijblijvend contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden aan de hand van jullie wensen!
Meer informatie?

  Je naam (verplicht)

  Je e-mailadres (verplicht)

  Je telefoonnummer

  Onderwerp

  Je bericht

  Andere industrieën waarin Danny Mekić werkzaam is: