Banken & Innovatie

Banken vormen van oudsher geldrotondes, die door vergunningen en zware kapitaaleisen worden beschermd. De ene klant brengt zijn geld, een ander en soms dezelfde klant haalt er zijn geld op.

Maar geld is steeds goedkoper geworden en met de komst van internet en smartphones zit de bank in je binnenzak. En dat niet alleen: vele fintechs, die vergunningen en kapitaaleisen slim weten te omzeilen, staan te trappelen om delen van de dienstverlening van banken over te nemen. Ook steeds meer cybercriminelen zijn enthousiast geworden.

Danny Mekić is gespecialiseerd in innovatie in de bankensector. Eerder werkte hij onder andere voor Rabobank, ING, ABN Amro, BNP Paribas en Raiffeissen Bank aan de Bank van de Toekomst.

Banken consultancy

Advies van dé expert op het gebied van innovatie binnen de bankensector? Plan direct een afspraak tijdens het inloopspreekuur in.

Lezingen over innovatie binnen de bankensector

Danny uitnodigen als spreker over innovatie binnen de bankensector? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Workshops over innovatie binnen de bankensector

Aan de slag gaan met innovatie binnen de bankensector? Neem vrijblijvend contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden aan de hand van jullie wensen!

  Je naam (verplicht)

  Je e-mailadres (verplicht)

  Je telefoonnummer

  Onderwerp

  Je bericht

  Andere industrieën waarin Danny Mekić werkzaam is: