Gezondsheidszorg & Innovatie

Als we de discussies over de zorg moeten geloven, dan is de Gezondheidszorg één groot probleem. De kosten lopen op, patiënten zijn vervelende nummers en we zien weer langere wachttijden. Ondertussen ondermeint het internet het gezag van de arts: want al voordat een patiënt een arts heeft gezien, denkt hij zelf online een diagnose te hebben gesteld en te hebben bepaald welk medicijn het beste werkt. De wereld op zijn kop maar ook een enorme kans.

Er zijn nog veel vragen te beantwoorden: hoe ziet het ziekenhuis van de toekomst er uit? Welke rol spelen huisartsen straks? Op welke manier organiseert de apotheek van de toekomst zichzelf? En hoe moeten verzekeraars zich ontwikkelen?

Danny Mekić heeft meer dan 10 jaar ervaring met innovatie in de Gezondheidszorg. Want door op een slimme manier te innoveren en technologie toe te passen, kunnen de zorgkosten omlaag terwijl de kwaliteit en effectiviteit van de geleverde zorg toeneemt.

Eerder werkte hij en zijn team onder andere voor Radboud UMC, Philadelphia Zorg en Wonen, Arboned, UMC Utrecht, Smith & Nephew, BENU/Mediq Apotheek en verschillende verenigingen van artsen en laboranten.

Gezondheidszorg consultancy

Advies van dé expert op het gebied van innovatie binnen de gezondheidszorg? Plan direct een afspraak tijdens het inloopspreekuur in.

Lezingen over innovatie binnen de gezondheidszorg

Danny uitnodigen als spreker over innovatie binnen de gezondheidszorg? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Workshops over innovatie binnen de gezondheidszorg

Aan de slag gaan met innovatie binnen de gezondheidszorg? Neem vrijblijvend contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden aan de hand van jullie wensen!

  Je naam (verplicht)

  Je e-mailadres (verplicht)

  Je telefoonnummer

  Onderwerp

  Je bericht

  Andere industrieën waarin Danny Mekić werkzaam is: