Makelaars & Innovatie

Zolang de woningmarkt oververhit is, is makelaar zijn een leuke business. Zonder al te veel moeite overbieden woningzoekers elkaar en weet je objecten voor een prachtige prijs te verkopen. Internetmakelaars verkleinen ondertussen de marges in de markt, maar in een markt die zo goed geolied is, vormt dat geen probleem. In die markt niet.

Maar als de rentes straks weer gaan stijgen, moeten makelaars veel meer moeite gaan doen om objecten verkocht te krijgen. Hoe onderscheid je je als makelaar? Hoe gebruik je social media en andere vormen van marketing om op te vallen? En hoe kan automatisering en innovatie helpen je de snelste, goedkoopste en meest klantvriendelijke makelaar te zijn?

Al vele jaren houdt Danny Mekić zich bezig met deze en andere vragen die spelen bij makelaars. Dat deed hij onder andere voor VBO Makelaars, VB&T maar ook voor Funda.

Consultancy voor makelaars

Advies van dé expert op het gebied van innovatie binnen de makelaars- en vastgoedbranche? Plan direct een afspraak tijdens het inloopspreekuur in.

Lezingen over innovatie binnen de makelaars- en vastgoedbranche

Danny uitnodigen als spreker over innovatie binnen de makelaars- en vastgoedbranche? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Workshops over innovatie binnen de makelaars- en vastgoedbranche?

Aan de slag gaan met innovatie binnen de makelaars- en vastgoedbranche? Neem vrijblijvend contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden aan de hand van jullie wensen!

  Je naam (verplicht)

  Je e-mailadres (verplicht)

  Je telefoonnummer

  Onderwerp

  Je bericht

  Andere industrieën waarin Danny Mekić werkzaam is: