Onderwijs & Innovatie

Weg met alle boeken, iedereen een iPad, flipping the classroom, alles via MOOCS, docenten worden robots. Zomaar een visie als je alle beschikbare technologie in het onderwijs zou stoppen. Maar wat is nou écht het beste om te doen?

Danny Mekić ontwikkelde de afgelopen jaren een onderbouwde visie op het onderwijs van de toekomst. Als high school drop-out, als ervaringsdeskundige – door alsnog toegelaten te worden tot de universiteit, gevraagd te worden als universitair docent, verkozen te worden tot voorzitter van de Studentenraad en als jongste adviseur óóit zitting te nemen in een officiële adviescommissie van de Minister van Onderwijs –, maar vooral als technologiedeskundige met een gezonde kijk op de samenleving en mensheid. Want technologie is geen doel op zich, maar een middel om ons als mensen en onze samenleving te verbeteren. Een prachtig middel, dat wel zijn beperkingen heeft en lang niet altijd een positief effect op ons heeft.

Danny en zijn team werkten eerder voor de Universiteit van Amsterdam, Universiteit Leiden, het Ministerie van Onderwijs, Cultuur & Wetenschappen, diverse middelbare en lagere scholengemeenschappen, de MBO Raad maar ook voor ontwikkelaars van digitale onderwijshulpmiddelen.

Onderwijsconsultancy

Advies van dé expert op het gebied van onderwijsinnovatie? Plan direct een afspraak tijdens het inloopspreekuur in.

Lezingen over innovatie binnen het onderwijs

Danny is een van de meestgevraagde sprekers van Europe over innovatie binnen het onderwijs. Wil je hem uitnodigen als spreker over onderwijsinnovatie? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Workshops over innovatie binnen het onderwijs

Aan de slag gaan met innovatie binnen het onderwijs? Neem vrijblijvend contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden aan de hand van jullie wensen!

  Je naam (verplicht)

  Je e-mailadres (verplicht)

  Je telefoonnummer

  Onderwerp

  Je bericht

  Andere industrieën waarin Danny Mekić werkzaam is: