Overheid & Innovatie

Hoe ziet de overheidsorganisatie van de toekomst er uit? Terwijl de burger niet meer weg te slaan is van zijn smartphone, faalt het ene na het andere megaglonane overheids-it-project. Aan de budgetten ligt het niet. Maar hoe innoveer en organiseer je je als overheidsorganisatie om de achterstand in te kunnen halen? De afgelopen jaren herpakken gelukkig steeds meer overheidsorganisaties zich, en is er steeds meer kennis en ervaring ontstaan met hoe ict- en innovatietrajecten binnen overheden wèl kunnen slagen.

Maar de overheid is niet los te zien van de samenleving. Is het wel zo smart om Smart Cities te bouwen, of zetten we de deur naar de aorta van het leven op die manier open voor verregaande privacyveperkingen en kwaadwillende hackers?

Danny Mekić is dé autoriteit van Nederland op het gebied van overheidsinnovatie. De door hem ontwikkelde methode helpt overheden om met behulp van technologie de juiste dingen te doen voor haar burgers. En dat binnen budget en deadline. Eerder innoveerde hij bij het CJIB, de Politie, verschillende gemeentes, provincies en ministeries, maar ook nam hij zitting in een officiële adviescommissie van de ministers van Economische Zaken en Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen. Ook wordt hij regelmatig geraadpleegd door ministers en parlementariërs in binnen- en buitenland.

Overheidsconsultancy

Advies van dé expert op het gebied van innovatie binnen de overheid? Plan direct een afspraak tijdens het inloopspreekuur in.

Lezingen over innovatie binnen de overheid

Danny uitnodigen als spreker over innovatie binnen de overheid? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Workshops over innovatie binnen de overheid

Aan de slag gaan met innovatie binnen de overheid? Neem vrijblijvend contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden aan de hand van jullie wensen!

  Je naam (verplicht)

  Je e-mailadres (verplicht)

  Je telefoonnummer

  Onderwerp

  Je bericht

  Andere industrieën waarin Danny Mekić werkzaam is: