Verzekeringen & Innovatie

Valt er nog wel iets te verzekeren in een wereld waar zelfrijdende auto’s geen ongelukken en schade meer veroorzaken, een wereld waarin een gasloze keuken niet snel meer tot een brandje leidt en een wereld waarin verloren of gestolen telefoons steeds sneller teruggevonden worden?

Niet alleen het verzekeringsproduct is aan verandering onderhevig, ook heeft internet het aanbod van verzekeringen ultiem transparant gemaakt. Hoe val je op in een ultratransparante wereld? Als je niet de goedkoopste verzekeraar bent en ook niet de helft van je marge af wilt dragen aan vergelijkingssites, wat doe je dan?

Big Data en Privacy zijn core business onderwerpen van de verzekeringsbranche geworden. Danny Mekić heeft jarenlange ervaring met verzekeraars en de uitdagingen waar ze tegen aanlopen. Zo werkte hij eerder voor het Nederlands Verbond van Verzekeraars, maar ook verzekeraars als AEGON, Achmea en De Goudse.

Consultancy voor verzekeraars

Advies van dé expert op het gebied van innovatie binnen de verzekeringsbranche? Plan direct een afspraak tijdens het inloopspreekuur in.

Lezingen over innovatie binnen de verzekeringsbranche

Danny uitnodigen als spreker over innovatie binnen de verzekeringsbranche? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Workshops over innovatie binnen de verzekeringsbranche

Aan de slag gaan met innovatie binnen de verzekeringsbranche? Neem vrijblijvend contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden aan de hand van jullie wensen!

  Je naam (verplicht)

  Je e-mailadres (verplicht)

  Je telefoonnummer

  Onderwerp

  Je bericht

  Andere industrieën waarin Danny Mekić werkzaam is: