Nieuwe versie iFlickr beschikbaar

Ik ben de trotse bezitter van een iPhone en ik moet heel eerlijk zeggen dat ik tot op de dag van vandaag nog geen seconde spijt heb gehad van mijn aanschaf.

Een van de leuke features vind ik persoonlijk het programmaatje iFlickr. Met iFlickr kun je met je iPhone foto’s nemen, welke vervolgens via je EDGE/WiFi-verbinding real-time worden geupload naar de fotosite Flickr. Sinds enkele dagen is er een nieuwe versie beschikbaar waarin veel bugs zijn opgelost. Zo kwam het bij veel gebruikers voor dat iFlickr direct na het opstarten vastliep, waardoor je het programma feitelijk niet meer kon gebruiken. Domeinbalie-collega Arnoud en ik hadden beiden dit probleem sinds kort, maar dat is dus volledig verholpen in de nieuwe versie.

Een ander nieuwtje is een update van Hyves waarmee het mogelijk is om je Flickr-fotoalbum te synchroniseren met een Hyves-fotoalbum. Als ik dus een foto maak met mijn iPhone, waar ook ter wereld, dan is die binnen enkele minuten te zien op Flickr, mijn website (kijk maar eens in de rechterkolom) en nu ook op mijn Hyves. Tijd om wat nieuwe foto’s te maken dus… ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *