En toen was ik columnist voor het Financieele Dagblad

Enkele weken geleden ontving ik een telefoontje. Redactie van het Financieele Dagblad, of ik langs wilde komen op de redactie. En zo zijt geschied.

Ik liep wat gedesoriënteerd rond in de grote ruimte, boven restaurant Dauphine in Amsterdam, daar waar de redactie van BNR Nieuwsradio en het Financieele Dagblad gevestigd is. Het was een gekkenhuis. Rennende mensen met telefoons, grote tafels vol met kranten en andere bladen, cameraploegen druk hun filmpje aan het monteren.

Een paar minuten daarvoor had ik te horen gekregen dat het Financieele Dagblad graag wil dat ik een wekelijks column ga schrijven, die ook gepubliceerd zal worden op de website van het FD. Of ik daar zin in had. Maar natuurlijk! Ik begin deze week. Dat doe ik niet alleen: ook Fleur Kriegsman (16) van Hipvoordeheb.nl zal haar jonge avonturen gaan delen.

Daarnaast kan ik hierbij andere geruchten bevestigen: ik ben inderdaad een van de sprekers op de Kamer van Koophandel Startersdag die zaterdag 1 november gehouden zal worden in de Passagiers Terminal van de Amsterdamse haven. Maar liefst drie keer zal ik de presentatie ‘Starten op Internet’ geven voor een zaal vol met startende ondernemers. De organisatie omschrijft mijn presentatie als volgt:

Tien jaar geleden hadden alleen nog traditionele internetbedrijven een website op het internet. Vandaag de dag lijkt een website op internet voor iedere onderneming en ondernemer even onmisbaar als een deurbel. Hoe kun je het internet gebruiken in de startfase van je eigen onderneming en hoe kan het internet zorgen voor extra omzet en exposure? In driekwartier tijd neemt Danny Mekic’ je mee op een inspirerende reis over de digitale snelweg en behandelt hij vele do’s and don’ts voor startende ondernemers op het internet.

Tot op 1 november? Aanmelden is gratis en kan via de website van de Kamer van Koophandel.

2 reacties op “En toen was ik columnist voor het Financieele Dagblad”

  1. Typo’tje: aar liefst drie keer zal ik de presentatie ‘Starten op Internet’ geven voor een zal zaal vol met startende ondernemers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *