Lezing: ondernemen draait om de uitvoering, niet om het idee

8 september was Danny hoofdspreker op het Ondernemersplein in Den Haag waar meer dan 500 ondernemers zich hadden verzameld om zijn keynote lezing bij te wonen. Ondernemen draait niet om het idee, maar om de uitvoering, was de kern van zijn betoog.

Tijdens zijn presentatie gaf Danny de mede-ondernemers tips op het gebied van innovatie, het gebruik van sociale media, personal branding en liet hij zien hoe je effectief netwerkt in een digitaal, sociaal tijdperk. Speciale aandacht had hij voor startende ondernemers, die hij liet zien dat ondernemen niet te maken heeft met het maken van plannen maar vooral van snel starten en niet te lang wachten.

Ook ziet Danny kleine startups en bedrijven steeds vaker samenwerken met grote organisaties. “Dat moet van twee kanten komen,” vindt hij, “dus in plaats van te wachten tot dat grote bedrijf je benadert om samen te werken – kun je beter zelf de stoute schoenen aantrekken!”.

Muisstil waren de aanwezigen tot het einde van zijn 45-minuten durende presentatie. Na afloop was er nog ruimte voor vragen, waar volop gebruik van werd gemaakt door de aanwezigen.

Danny uitnodigen als spreker op uw evenement? Neem contact met ons op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *