En dan zit je op een hippiefestival

Dit is het tweede jaar dat ik samen met een groep vrienden op Sziget Festival zit. Sziget? Ja: waarschijnlijk het grootste muziekfestival van Europa dat jaarlijks op een eiland in Budapest wordt gehouden. En nee, het duurt niet een paar dagen, maar inclusief heen- en terugreis wel twee weken!

Het festival zit er bijna op en bij terugkomst in Nederland ga ik een onverwacht drukke tijd tegemoet. Ik ben een van zes genomineerden voor ‘Student Ondernemer 2008’, een prijs die dit jaar voor het eerst uitgereikt wordt aan studenten die naast hun studie ook een eigen bedrijf hebben. De winnaar gaat naar huis met een mooi te investeren geldbedrag en dagblad De Pers stelt een mediacampagne ter beschikking.

De andere genomineerden zijn:

  • Paul Luijting van Motifive die opvouwbare broodtrommels verkoopt;
  • Mark Tigchelaar van Mark Tigchelaar Company die snelleestrainingen aanbiedt;
  • Peter van der Werf van South Sea Exclusive die van plan is twee of drie grote langoestkwekerijen te openen en exploiteren op de Filippijnen;
  • Bart Robben van Memoria Media die mensen de mogelijkheid aanbiedt een crematie op te nemen op film en
  • Reinier Linthorst Homan van Voetbal Travel die complete voetbalreizen aanbiedt.

Iedere maandag verschijnt een leuk portret van de student ondernemers in dagblad De Pers, ook na te lezen op hun website. Maandag 25 augustus is het mijn beurt!

Het is geweldig! De media-aandacht is overweldigend, vrienden en familie reageren heel enthousiast, studiegenoten laten zelfs tijdens de vakantieperiode massaal van zich horen en de erkenning van het bij de laatste zes zitten van deze ‘wedstrijd’ is heel bevredigend.

Op dit geweldige hippiefestival heb ik meerdere telefonische interviews gegeven en ondanks mijn ietwat schorre stem en een verhoogd alcoholpercentage van de avond ervoor zijn het geweldige artikelen geworden. Sommigen zijn al gepubliceerd, anderen bijna. En in Nederland gaat het alleen maar door dus tot het begin van het nieuwe studiejaar hoef ik mij allerminst te vervelen.

Anders had ik me ook niet verveeld hoor ;-), er zijn heel veel mooie dingen gaande binnen Domeinbalie.nl. Binnenkort lanceren we minimaal drie nieuwe producten, breiden we ons aanbod van domeinnaamextensies uit naar 150+ en momenteel loopt een groot inwerktraject voor huidige, nieuwe en toekomstige medewerkers om de kwaliteit van de dienstverlening aan klanten (en leveranciers en derden) verder te verbeteren.

Ik wil iedereen bedanken voor de felicitaties en hoop jullie op 4 september, wanneer de bekendmaking is in het Fortis Circus Theater, nog trotser te mogen maken.

Liefs uit Budapest,

Danny

PS. Voor de lezers die niet precies weten waar ik als student-ondernemer allemaal mee bezig ben is hier en hier wat leesstof te vinden.

PPS. Bij vakantie vieren, studeren en ondernemen hoort zo nu en dan ook een lekker drankje. Proost!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *