Welkom op mijn nieuwe website

Welkom op mijn nieuwe persoonlijke website! Zoals je ziet staat deze pagina nog heel even in de steigers, Sietse Bakker en Wouter van Vliet leggen de laatste hand aan de vele plaatjes en regels programmeercode, en ik? Ik verzamel inspiratie om straks als de website af is weer wekelijks te gaan bloggen. En fotomateriaal.

Fotografie is altijd een van m’n grootste hobbies gebleven. Toen ik nog op de middelbare school zat was ik wekelijks bezig met het verzamelen van de mooiste composities en was het een sport om deze vervolgens zo mooi mogelijk te bewerken en op m’n website af te beelden. Daar ga ik opnieuw mee beginnen!

Verder zijn we bij Domeinbalie.nl druk bezig met de voorbereidingen om in 2012 een internationaal kantoor te openen onder de naam DomainDesk.com, welke naam we kort geleden overgekocht hebben van een bedrijf in Oostenrijk dat er veel te veel geld voor wilde hebben. Gelukkig heb ik bij Domeinbalie.nl een aantal mensen rondlopen die het spel van de onderhandeling heel goed snappen en meester zijn in het verlagen van de vraagprijs. Een dienst die we trouwens na de zomer aan gaan bieden aan al onze klanten, Domeinovername.nl. En de internationale uitbreiding? Die ga ik natuurlijk niet alleen doen, ik krijg hulp van een aantal fantastische mensen die ik gaandeweg op mijn blog voor zal stellen en misschien schrijven ze wel een paar weblogs mee! Ik ben er achter gekomen dat zaken doen in Amerika van een hele andere orde is dan hier in Europa, zo ben ik al een aantal weken bezig met het aanvragen van een Amerikaans telefoonabonnement. Iets wat zonder sofinummer in Amerika niet zo makkelijk te doen is..

Afgelopen week had ik een afspraak in Utrecht bij BAM Utiliteitsbouw, en dit is wat ik op de terugweg -al wachtende bij het stoplicht- zag gebeuren. Een motor en auto die frontaal op elkaar botsten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *