Afmelden voor de papieren Telefoongids is geen sinecure

De afgelopen week zijn er 13.000 afmeldingen binnengekomen voor de papieren Telefoongids, zo kopt De Telegraaf. Blijkbaar is het tegenwoordig mogelijk om je af te melden voor de papieren ramp die ieder jaar in de hal van mijn appartementencomplex wordt ‘gestort’. Allemaal jonge stellen en blackberry-ondernemers wonen hier, dus gretig aftrek vinden de gefileerde bomen niet.

Gelukkig kun je je afmelden voor de papieren telefoongids. En omdat de link bijzonder lastig te vinden is (niet op detelefoongids.nl, zelfs het Telegraaf-artikel maakt geen melding van de link, maar via een om-om-omweg via Google), bij dezen (en dan eerst op de rode knop klikken, als deze verschijnt, en vervolgens rechts doorklikken). Oh, en vergeet niet dat je eerst een half kruisverhoor af moet leggen voordat je gevrijwaard wordt van de papieren wereld: veel succes!

(zo hoort een webformulier dus niét te zijn)

update: Na plaatsing van dit artikel heeft De Telefoongids de link veranderd (is inmiddels aangepast) maar ook het formulier makkelijker gemaakt. Pff.

6 reacties op “Afmelden voor de papieren Telefoongids is geen sinecure”

  1. De Telefoongids wordt toch nooit op naam bezorgd? Dit lijkt me een wassen neus.

  2. De Telefoongids wordt toch nooit op naam bezorgd? Dit lijkt me een wassen neus.

  3. Wordt niet op naam bezorgd; behalve bij eengezinswoningen. In de praktijk betekent dit dat in het geval van een eengezinswoning de gids niet meer wordt aangeboden bij de voordeur, en in het geval van een appartementencomplex er 1 exemplaar minder wordt bezorgd :)!

  4. Wordt niet op naam bezorgd; behalve bij eengezinswoningen. In de praktijk betekent dit dat in het geval van een eengezinswoning de gids niet meer wordt aangeboden bij de voordeur, en in het geval van een appartementencomplex er 1 exemplaar minder wordt bezorgd :)!

  5. Dit kreeg ik als autoreply na afmelden papieren telefoongids http://www.mobypicture.com/user/frankkunst/view/6288632 :-)

  6. Dit kreeg ik als autoreply na afmelden papieren telefoongids http://www.mobypicture.com/user/frankkunst/view/6288632 :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *